Суд у росії визнав Коломойського "екстремістом" і конфіскував його активи

Суд у росії визнав Коломойського

Районний суд російської республіки Адигея заборонив роботу компанії українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це повідомляє російська служба BBC.

У рішенні суду вказано, що влада рф конфіскує майно Коломойського на мільярди рублів, а також близько 500 земельних ділянок у чотирьох російських регіонах, зокрема в Підмосков’ї.

Коломойського визнано "екстремістом" у зв'язку з "фінансуванням збройних формувань України".

У суді стверджують, що Коломойський є членом британської компанії JKX Oil & Gas Limited, яка входила до екстремістської групи, дії якої мали яскраво виражений антиросійський характер.

Нагадаємо, з’явилися кадри знищення російського великого десантного корабля "Цезар Куніков" 14 лютого.

Зазначається, що один безпілотник уразив корабель у корму, потім декілька інших дронів уразили судно по лівому борту, а останній – частково увійшов у зроблену пробоїну і здетонував усередині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, підозру в колабораціонізмі повідомили трьом громадянинам України, вони організовували й проводили псевдореферендум рф на Херсонщині. Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Один з фігурантів у Суворівському районі Херсона погодився стати очільником дільничної виборчої комісії для проведення псевдореферендуму про приєднання регіону до складу росії. 

Головне