Суд у Москві заочно заарештував голову СБУ Малюка у справі про "тероризм"

Суд у Москві заочно заарештував голову СБУ Малюка у справі про

Басманний суд російської столиці Москви задовольнив клопотання слідства та заочно заарештував голову СБУ Василя Малюка у справі про тероризм. Про це повідомляє російська державна інформагенція "РИА Новости" із зали суду.

Його також оголосили у федеральний та міжнародний розшук.

За інформацією росЗМІ, приводом для справи проти міг стати вибух вантажівки на Кримському мості у жовтні 2022 року. Також, у серпні 2023 року Малюк розповіла подробиці цієї атаку, зазначавши, що над її організацією працювали ще двоє співробітників спецслужби.

Йдеться нібито про організацію вибуху вантажівки на Кримському мосту 2022 року.

Нагадаємо, окупаційні війська вдарили ракетами по Селидовому та Новогродівці, одна людина отримала поранення. Про це повідомила пресслужба поліції Донеччини.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Луганщині російська окупаційна влада посилила примусову мобілізацію. Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"Військкомати так званої "ЛНР" збирають з підприємств списки найбільш важливих працівників з-поміж заброньованих. Зокрема, вчора і сьогодні (25 та 26 березня — ред.) відповідні документи необхідно подати в Довжанську", — написав він.

Головне