Суд обрав запобіжний захід адвокату, що пропонував хабар у 200 тисяч доларів у справі "Укренерго"

Суд обрав запобіжний захід адвокату, що пропонував хабар у 200 тисяч доларів у справі

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді 12 мільйонів гривень застави у 200 тисяч доларів у справі "Укренерго". Про це повідомили в Національному антикорупційному бюро України.

ВАКС визначив йому заставу у 12 мільйонів гривень і дотримуватися низки обов'язків, включаючи заборону на виїзд з Києва та області, здачу закордонних паспортів, а також носіння електронного браслета. Термін дії обов'язків становить 2 місяці.

На адвоката також поклали певні обовʼязки, зокрема він повинен здати закордонні паспорти, не зможе відлучатися із Києва та буде носити електронний браслет.

Слідчі дії в рамках справи про заволодіння електричною енергією ПрАТ НЕК "Укренерго" та легалізації коштів на суму 716 мільйонів гривень стосовно одного з адвокатів юридичної компанії Міллер — Олексія Носова.

Нагадаємо, у Міністерстві закордонних справ повідомили, що через лобове зіткнення потягів у Чехії, один з яких – пасажирський експрес з причепними вагонами до Чопа, загинули дві громадянки України. Про це повідомили в МЗС України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська продовжують тероризувати мирне населення України, завдаючи ударів по житлових кварталах. Протягом 5 червня зафіксовано 2223 ворожих обстрілів в Донецькій області, внаслідок яких загинули чотири людини, а 14 отримали поранення.

Головне