Стрілянина у Дніпрі: в ДБР не підтвердили інформацію про вміст алкоголю у крові загиблого

Стрілянина у Дніпрі: в ДБР не підтвердили інформацію про вміст алкоголю у крові загиблого

Державне бюро розслідувань не може підтвердити інформацію про вміст алкоголю у крові чоловіка, який загинув під час конфлікту з патрульними. Про це заявила речниця ДБР Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За її словами, підозра на наявність алкоголю в організмі загиблого, який здійснив напав на правоохоронців, озвучувалася ще на початку слідства. 

"Але я не можу підтвердити, що ті результати, які оприлюднені в інтернеті, є достовірними. Мені відомо, що вони ще не готові. Як тільки буде підтвердження цього, то ми їх повідомимо", - зазначила Сапьян.

Також речниця ДБР розповіла, що слідство зараз не може сказати, хто був за кермом автівки.

"Є відеоматеріали, де зафіксовані порушення ПДР цією автівкою. В них зафіксовано стоп-кадром, що саме чоловік перебував за кермом. З іншого боку, є відео з телефонів дітей, де нібито на місці водія перебуває безпосередньо жінка. Я не можу вам зараз сказати, хто був за кермом. Слідство не може зараз це сказати, тому що потрібно проаналізувати всі відео, які були вилучені", - розповіла Сапьян.

Як повідомляли "Ми-Україна", заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький опублікував записи з боді-камер поліцейських, один з яких смертельно поранив чоловіка.

Головне