Стрілянина на ізраїльсько-єгипетському кордоні: затримано шістьох контрабандистів

Стрілянина на ізраїльсько-єгипетському кордоні: затримано шістьох контрабандистів

У понеділок ввечері, 15 січня, на ізраїльсько-єгипетському кордоні сталась стрілянина між озброєною групою та військовими Армії оборони Ізраїлю.

Про це повідомили пресслужба ЦАХАЛ та видання The Times of Israel. Як зазначається, напередодні близько 20 підозрюваних, серед яких кілька озброєних, прибули з території Єгипту до району кордону з Ізраїлем, який прилягає до міста Ніцана.

Ізраїльські військові, які на той момент перебували поблизу міста, що на півдні країни, і патрулювали кордон, відкрили вогонь у бік невідомих людей та зафіксували влучання. Перед цим група людей проігнорувала вимогу військових зупинитися.

Одна з військових ЦАХАЛ дістала легке поранення під час стрілянини. Її евакуювали до лікарні для надання медичної допомоги. Її родину повідомили про інцидент.

Один із нападників також отримав поранення.

Як пише видання The Times of Israel з посиланням на єгипетський телеканал Al Qahera News, Ізраїль зірвав спробу контрабанди наркотиків на кордоні, що призвело до арешту шести порушників у районі Ніцана. Такі інциденти є доволі поширеними на кордоні Ізраїлю та Єгипту.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у місті Раанана, що розташоване неподалік від Тель-Авіва, Ізраїль, стався теракт 15 січня, в результаті якого загинула 70-річна жінка, а принаймні 17 людей отримали поранення. Нападники захопили щонайменше три автомобілі, протаранили пішоходів у різних частинах міста, також вони вчинили ножові напади на деяких осіб.

Головне