Кількість поранених у Миколаєві зросла до 23, — ОВА

Кількість поранених у Миколаєві зросла до 23, — ОВА

Кількість постраждалих внаслідок нічного ракетного удару по Миколаєву зросла до 23 осіб. Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Кількість постраждалих може збільшитися, оскільки люди продовжують звертатися до медичних закладів за допомогою.

Атака на місто відбулася 15 жовтня близько 02:30 ночі. За попередніми даними, агресор використовував ракети типу С-300. Удар призвів до значних руйнувань міської інфраструктури.

"Станом на зараз кількість поранених зросла до 23. Люди продовжують звертатися до медичних закладів", - написав Кім.

Зокрема, пошкоджено важливий інфраструктурний об'єкт, деталі щодо якого не розголошуються з міркувань безпеки. Також постраждали ресторанний комплекс та торговельні павільйони, що завдало удару по економіці міста. Крім того, зафіксовано пошкодження житлових будинків та автомобілів, що належать мирним мешканцям Миколаєва.

Місцевим жителям наполегливо рекомендується дотримуватися вказівок влади щодо безпеки та, за можливості, залишатися в укриттях.

Нагадаємо, російські війська здійснили масштабну атаку на територію України, використовуючи безпілотники та ракети різних типів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська здійснили ракетний удар по Миколаєву, використовуючи ракети С-300, через атаку загинула одна жінка, ще 16 осіб отримали поранення. 

Головне