Справа про вручення повістки силою в Одесі: ДБР допитало свідків

Справа про вручення повістки силою в Одесі: ДБР допитало свідків

Державне бюро розслідувань розслідує насильницькі дії правоохоронців та працівників Одеського обласного центру комплектування під час вручення повістки в Одесі. Про це повідомила речник з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяни Сапьян.

За її словами, ДБР з’ясовує всі обставини. Опитано свідків, учасників, вилучено відеозапис та адміністративні матеріали. 

"Тепер потрібно трохи часу, щоб це все проаналізувати. Далі уже слідство вирішуватиме як продовжуватиметься розслідування - оголошенням підозри чи можливо можна обійтись без оголошення підозри", - зазначила Сапьян.

Зазначається, що відкрило кримінальне провадження через насильницькі дії військових та поліцейських.

Нагадаємо, що державне бюро розслідувань розпочало слідчі дії за фактом насильницьких дії військових та правоохоронців при врученні повістки чоловіку в Одесі. Співробітники Бюро вже провели допити свідків вказаних подій та опрацьовують відеозаписи з місця інциденту.

Як повідомляли "Ми-Україна", ДБР розслідує 260 кримінальних проваджень за фактами порушень, пов'язаних із роботою територіальних центрів комплектування та військово-лікарських комісій.

Головне