Спецпризначенці СБУ за тиждень знищили 19 танків та 228 окупантів (відео)

Спецпризначенці СБУ за тиждень знищили 19 танків та 228 окупантів (відео)

Спецпризначенці з Центру спецоперацій "А" Служби безпеки України успішно припинили діяльність майже 230 російських військовослужбовців та також знищили декілька десятків одиниць російської військової техніки.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За інформацією військових, протягом тижня було ліквідовано 228 ворогів. Крім цього, було завдано пошкоджень 19 ворожим танкам, 38 бойовим броньованим машинам, 20 артилерійським системам, 10 системам радіоелектронної боротьби та розвідки, 57 одиницям автотранспорту, 1 камері відеоспостереження та 44 фортифікаційним спорудам.

Зазначимо, що спецпризначенці також успішно знищили два склади зі зброєю та боєприпасами росіян.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку, бійці прикордонної служби України використали антидронову рушницю для усунення двох ворожих FPV-дронів, які намагалися атакувати їхні позиції.

Прикордонники помітили дрони завдяки особливому звуковому сигналу.

Перший FPV-дрон, потрапивши у зону впливу антидронової рушниці, втратив свою швидкість та висоту і загорівся при посадці. Лише окремі його фрагменти свідчать про ворожий спробу.

Другий дрон, який мав боєприпаси на борту, втратив контроль під дією антидронової рушниці та розлетівся на частини, але сам БПЛА приземлився практично без значущих пошкоджень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, правоохоронці закликали українців відкласти дальні поїздки через негоду.

Головне