Собака, який постраждав від обстрілу в Сумах, помер

Собака, який постраждав від обстрілу в Сумах, помер

Пес, що потрапив під обстріл Сум 8 вересня помер. У тварини були складні травми, повідомили в українській зоозахисній організації UAnimals.

"Лікар повідомив, що травми собаки були дуже серйозними. Орієнтовний вік тварини — 10 років, тож їй було складно боротися з пораненнями та стресом від обстрілу", - йдеться у повідомленні.

Під час ветеринарного огляду після обстрілу було виявлено, що пес отримав контузію та гематому ока. Однак лікарі тоді визнали, що для встановлення остаточно діагнозу потрібно більше досліджень.

Як відомо, у четвер, 8 вересня, окупаційне військо здійснили обстріл Сум. Ворожі снаряди призвели до знаних руйнувань в житловому секторі обласного центру. З-під завалів надзвичайники визволили двох людей – чоловіка та жінку, а також собаку.

Вже вранці наступного дня, 9 вересня, стало відомо, що у Сумах померла жінка, яка постраждала внаслідок російського обстрілу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вночі 11 вересня з артилерії обстріляли Сумщину, в результаті чого постраждав місцевий житель. За даними відомства, удар було здійснено по селищу Зноб-Новгородське Шосткинського району. 

Головне