Снайпери ССО показали кадри полювання на ворожі саперні групи під Куп'янськом (відео)

Снайпери ССО показали кадри полювання на ворожі саперні групи під Куп'янськом (відео)

Бійці Сил спеціальних операцій ЗС України продовжують роботу зі знищення живої сили противника. На кадрах, опублікованих 15 грудня показано бойову роботу снайперів на Куп’янському напрямку. 

Воїнам ССО вдалось виявити одразу дві саперні групи окупаційного війська. Ворог мав намір облаштували на території лісу інженерні загородження. 

Виконати заплановане окупантам завадили снайпери 8-го окремого полку спеціального призначення (8 оп СпП) Сухопутних військ ЗСУ.

"Снайпери ССО відкрили вогонь по цілям і знищили обидві групи у складі чотирьох окупантів", - йдеться у повідомленні.

Загалом за минулу добу на Куп’янському напрямку українські оборонці відбили 15 атак загарбників в районі Синьківки (Харківщина). Як пояснювали раніше у Командуванні Сухопутних військ ЗСУ, це село може стати плацдармом наступу на Куп'янськ, тому для росіян воно таке важливе. Водночас захоплення Куп'янська, який раніше перебував під російської окупацією, потрібен російському керівництву перед виборами, аби "продемонструвати хоч якісь перемоги, щоб підтвердити імідж диктаторського карлика".

Нагадаємо, Інститут вивчення війни (ISW) повідомив, що вороже військо продовжує просування навколо Авдіївки в Донецькій області. Особливо інтенсивні ворожі атаки відбуваються між Степовим і залізницею. На Куп'янському напрямку російські війська продовжують наступ у районах Куп'янська, Сватового та Кремінної, але без значних успіхів. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у грудні снайпери ССО, які працюють Авдіївському напрямку, показали, як їм вдалось за одну годину ліквідувати 12 окупантів та поранити ще трьох. 

Головне