Снайпер СБУ оновив рекорд, уразивши ворога з відстані 3,8 км

Снайпер СБУ оновив рекорд, уразивши ворога з відстані 3,8 км

Український снайпер Вячеслав Ковальський встановив новий рекорд. Йому вдалося влучити в окупанта відстані у 3800 м, розповіли у прес-центрі Служби безпеки України. 

Снайпер-рекордсмен працює у Головному управлінні військової контррозвідки СБУ. Світовий рекорд, встановлений на передовій Ковальському вдалося здобути, здійснивши постріл з гвинтівки українського виробництва " Володар Обрію". 

"Унікальна гвинтівка, розробником якої є бригадний генерал СБУ "Хантер!, в руках досвідченого снайпера, справжнього козака та воїна - запорука рекордних і влучних пострілів Служби. Й такі постріли щодня наближають нашу Перемогу", - прокоментував досягнення снайпер очільник СБУ Василь Малюк.

Як відомо, світовий рекорд український воїн встановив у середині минулого місяця. Ковальському вдалось перевершити показник його канадського колеги, який у 2017 році, уразив ворога з відстані 3540 м.

Нагадаємо, раніше цього місяця снайпери ССО показували кадри їхнього "полювання" на окупанті на Куп'янському та Херсонському напрямках.

Як писав "Ми-Україна" раніше, незадовго до настання нового року голова СБУ Василь Малюк анонсував, що на російського диктатора Володимира Путіна в 2024 році очкують "сюрпризи". Не вдаючись у конкретику він зазначив, що війну наступного буде перенесено якомога ближче до Кремля.

Головне