Смертельна аварія на Київщині: загинули двоє чоловіків

Смертельна аварія на Київщині: загинули двоє чоловіків

На автодорозі Макарів-Бородянка сталася смертельна аварія за участю маршрутного таксі, внаслідок якої загинули двоє чоловіків.

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Поліція 14 жовтня о 06:10 отримала повідомлення про ДТП на автодорозі сполученням Макарів-Бородянка. За попередніми даними, водій маршрутного таксі Mercedes Benz не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з припаркованим автомобілем ГАЗ. У момент зіткнення біля припаркованого авто перебували 33-річний та 26-річний чоловіки. Від отриманих травм обидва загинули на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я з Океану Ельзи, ми все зарішаємо”: у Києві водій Mercedes влетів у людей на літньому майданчику ресторану

За фактом ДТП слідчі поліції Київщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Наразі триває розслідування, щоб встановити всі обставини трагедії.

Нагадаємо, через масштабне ДТП на Львівщині постраждала 31 людина, серед них є важкопоранені та діти.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російське окупаційні військо здійснило обстріл Херсона ввечері 14 жовтня. Загарбники атакували Дніпровський район міста та вбили двох мирних жителів.

Головне