Скоро буде більше: ЗСУ захопили ворожу техніку на одному з напрямків

Скоро буде більше: ЗСУ захопили ворожу техніку на одному з напрямків

ЗСУ за минулу добу захопили шість одиниць ворожої техніки на одному з напрямків. При цьому скоро подібних новин очікується ще більше.

Про це повідомив речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За його словами, захопили, зокрема, чотири БМП-2, БТР та ремонтно-евакуаційну машину.

Шершень зазначив, що "найближчим часом таких новин буде все більше".

Крім того, українські захисники влучно відпрацювали по техніці російських окупантів.

"Якщо завтра в новинах ви почуєте про знищену артилерійську установку 2С23 "Нона" або бойову броньовану машину "Тайфун", то можете здогадатись, хто активно працює", - розповів речник.

Також Шершень додав, що з лівобережжя Херсонщини фіксується рух колон десантно-штурмових підрозділів рф.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, британське Міноборони розповіло, що після початку контрнаступальних дій Сил оборони України росія посилила південну частину фронту бойовими гвинтокрилами. У свідому розвідувальному звіті вказано, що окупаційне військо перемістило понад 20 додаткових вертольотів в аеропорт Бердянська. Це приблизно за 100 км від лінії фронту.

До того ж мешканці тимчасово окупованого рф Мелітополя заявили, що в різних частинах міста чують виття сирен. Виглядає так, що окупаційні війська готуються до контрнаступу ЗСУ. За словами мешканців, раніше повідомлення про повітряні тривоги отримували в телефонах винятково російські військові та чиновники окупаційної адміністрації.

Головне