Скляні зупинки: У Київпастрансі заявили, що "не варто розганяти зраду"

Скляні зупинки: У Київпастрансі заявили, що

У КП "Київпастранс" заявили, що "не варто розганяти зраду" через інформацію про закупівлю 30 скляних зупинок для Києва в умовах постійних обстрілів столиці.

Відповідна заява з'явилась на сторінці "Київпастранс" у Facebook. Як зазначається, скляні зупинки не були закуплені, а лише зарезервовані.

"Зупинки не купили! Зупинки зарезервували! І не для тривог, а для того, щоб люди не стояли на вітрі чи не мокли під дощем. Або якщо зупинку пошкодять, що ставалося не одноразово. І її потрібно полагодити або замінити", - йдеться в заяві.

При цьому укладається страхувальний договір. І якщо "щось стається", то тільки у такому випадку Київпастранс купує зупинку, щоб люди не чекали на її виготовлення. Водночас якщо нічого не стається, то зупинка не купується.

Також у Київпастрансі закликали містян не перечікувати повітряні тривоги на зупинках, тим паче на скляних, а перебувати в укритті.

Нагадаємо, у Києві КП "Київпастранс" має намір закупити 30 скляних зупинок для пасажирів, які чекають на відбій повітряної тривоги. Аукціон на закупівлю зупинок вже проведений. Ці зупинки будуть з металевим каркасом і склінням даху, задньої та бічних стінок. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у "Київському метрополітені" підрахували, що за підсумками минулого року під час нічних повітряних тривог столичними станціями метро як укриттям скористались більш як 338 000 людей.

Головне