У КМВА розповіли, скільки ворожих цілей було збито над Києвом у травні

У КМВА розповіли, скільки ворожих цілей було збито над Києвом у травні

ППО у травні знищила над Києвом 254 повітряні цілі. З них 169 БПЛА, 65 крилатих ракет, 13 балістичних ракет "Іскандер" та сім аеробалістичних ракет "Кинджал".

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

У КМВА стверджують, що ще жодне місто в історії не зазнавало таких потужних повітряних атак.

"Ніколи за історію нашої планети… Жодне місто, жодної країни не зазнавало таких потужних повітряних атак численними гіперзвуковими аеробалістичними, балістичними, крилатими ракетами та сучасними військовими БПЛА. Стільки, скільки Київ за травень. Київ витримав", – йдеться в повідомленні.

https://weukraine.tv/nichnyj-teror-yak-nedosyp-cherez-povitryani-tryvogy-vplyvaye-na-ukrayintsiv/

Нагадаємо, в ніч на 4 червня російській окупанти атакували Україну ракетами та БПЛА. Сили протиповітряної оборони збили всі ворожі цілі, якими рф атакувала Київ.

За інформацією КМВА, росіяни запустили БПЛА та ракети зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію.

“За попередньою інформацією, до столиці жодна повітряна ціль не долетіла. Все, що прямувало в бік міста – ППО знищила ще на дальніх підступах. Другу ніч поспіль кияни не чують звуки вибухів над головою”, – написав начальник КМВА Сергій Попко.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, унаслідок російської агресії в Україні збитків зазнали 1520 об’єктів культурної інфраструктури. У цей список не враховуються пам’ятки культурної спадщини. Серед постраждалих об’єктів майже третина – 541 зруйнований повністю.

Головне