Скібіцький розповів, чи безпечно росіянам їхати з Криму через окуповані території України

Скібіцький розповів, чи безпечно росіянам їхати з Криму через окуповані території України

Загрози для цивільного населення, яке буде їхати з Криму до росії через окуповані території, немає. Про це заявив заступник очільника Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю "Ми - Україна".

"Якщо ми говоримо про цивільних - нехай їдуть, подивляться, що зробили окупанти на наших територіях. Починаючи від того, що зараз немає води і закінчуючи тими руїнами, які зараз є в багатьох селах, містах по шляху від Ростовської області до Криму", - заявив Скібіцький.

При цьому він наголосив, що головною ціллю українських військових є військові конвої.

"Якщо говорити про військову складову, то будь-який конвой військовий, будь-яке логістичне забезпечення техніки, боєприпасів - це ціль. Ціль для того, щоб не допустити поповнення запасів ракет, боєприпасів, техніки тим угрупованням, які діють на нашій території", - наголосив представник ГУР МО.

Нагадаємо, після останньої атаки на Кримський міст російський диктатор Володимир Путін заявив, що це теракт. Він стверджував, що Кримський міст не є військовим об’єктом і його нібито не використовували для перевезення військових та техніки.

Як повідомляли "Ми-Україна", за даними ISW, пошкодження Кримського мосту, яке відбулося 17 липня, ускладнить російську логістика на півдні України.

Головне