Сирський заявив про позитивну динаміку ураження ворожих цілей дронами

Сирський заявив про позитивну динаміку ураження ворожих цілей дронами

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про прогрес у знищенні ворожих цілей за допомогою ударних дронів за підсумками вересня.

Про це він повідомив після проведення щомісячної наради з командирами підрозділів, що займаються безпілотними системами.

На нараді головнокомандувач заслухав доповідь командувача Сил безпілотних систем ЗСУ Вадима Сухаревського про формування відповідних підрозділів і підсумки використання дронів на полі бою.

"За підсумками вересня маємо позитивну динаміку ураження і знищення ворожих цілей ударними дронами. Відтак, 147 військовослужбовців підрозділів БпАК, які успішно нищать ворога та його техніку, заохотив відзнаками Головнокомандувача", - зазначив Сирський.

Крім того, свої звіти представили керівники підрозділів різних видів і родів Збройних сил України, а також інші представники Сил оборони щодо розвитку спроможностей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів.

"Визначив конкретні задачі з прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів БпАК, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження на полі бою передових технологічних розробок", — додав Сирський.

Також командири полків і батальйонів поділилися своїм досвідом та висловили пропозиції щодо подальшого вдосконалення дій підрозділів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська 21 раз атакували населені пункти Донецької області 11 жовтня. 

Головне