Сирський і командувач сил НАТО в Європі Каволі обговорили ситуацію на фронті

Сирський і командувач сил НАТО в Європі Каволі обговорили ситуацію на фронті

Головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Олександр Сирський мав розмову з головою Європейського командування Збройних сил США та Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО у Європі, генералом Крістофером Каволі.

Про Генеральній штаб ЗСУ повідомив у Facebook.

“Провів важливу з Головою Європейського командування Збройних сил США та Верховним головнокомандувачем Об’єднаних збройних сил НАТО у Європі генералом Крістофером Каволі. Подякував США та партнерам з НАТО за підтримку України, особливо у сферах, які сьогодні найбільше впливають на посилення обороноздатності України”, - зазначив він.

Також Сирський та Каволі обговорили ситуацію на українсько-російському фронті та нагальні потреби у боєприпасах, засобах ППО та важкій бронетехніці. Генерали обмінялися думками щодо тактики ведення війни та посилення військово-технічної співпраці з США та союзниками.

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення російська армія втратила приблизно 456 960 своїх військових - 910 осіб лише за останню добу.

Як повідомляв “Ми-Україна”, російське окупаційне військо отримало наказ від свого керівництва захопити до 9 травня Часів Яр на Донеччині.

Головне