Сійярто вшанував пам’ять загиблих воїнів ЗСУ угорського походження

Сійярто вшанував пам’ять загиблих воїнів ЗСУ угорського походження

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто відвідав Україну з робочим візитом та вшанував пам’ять загиблих воїнів ЗСУ угорського походження, які захищали територію України від нападу російської федерації. Про це в Telegram-каналі повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

Відомо, що під час зустрічі також був присутній очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Разом із міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою та міністром закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петером Сійярто вшанували пам’ять тих, хто віддав життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Відвідали могили загиблих воїнів ЗСУ угорського походження", - зазначив Єрмак.

Нагадаємо, що керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Угорщини Петером Сіярто. Головною темою розмови стала підготовка зустрічі представників України та Угорщини, яка запланована на 29 січня в Ужгороді. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, очільник українського зовнішньополітичного відомства Дмитро Кулеба проведе зустріч з головою МЗС Угорщини Петером Сіярто

Головне