Шпигував за кораблями ЗСУ: СБУ затримала російського агента

Шпигував за кораблями ЗСУ: СБУ затримала російського агента

Правоохоронці затримали агента рф, який шпигував за кораблями ЗСУ в акваторії Чорного моря. Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

Агент воєнної розвідки рф розвідував місця дислокації та переміщення українських бойових кораблів біля Одеського морпорту. Він діяв під прикриттям водія-далекобійника, тому міг заїжджати на територію портів для отримання комерційних вантажів і в той час фіксував геолокації кораблів ЗСУ.

Зрадника затримали у Запоріжжі "на гарячому". Йому загрожує довічне ув’язнення.

"У результаті спецоперації у Запоріжжі затримано агента воєнної розвідки РФ, який розвідував місця дислокації та переміщення українських бойових кораблів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Волинській області троє людей загинули. Вони підірвались на міні в лісі.

У поліції регіону повідомили, що трагедія трапилася у лісі поблизу села Колпитів. Відомо, що двоє братів разом із односельцем пішли у ліс з металошукачем та не повернулися. Їх знайшли мертвими.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна розпочала переговори з Латвією щодо укладення двосторонньої безпекової угоди. Про це повідомив Офіс президента.

Українську делегацію очолив заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква. Також до неї увійшли представники МЗС, Міноборони та Міністерства з питань стратегічних галузей України.

Головне