Щотижня помирає від 300 до 400 маріупольців: стаціонари в Маріуполі зупинили прийом хворих

Щотижня помирає від 300 до 400 маріупольців: стаціонари в Маріуполі зупинили прийом хворих

Наразі щотижня в Маріуполі помирає від 300 до 400 маріупольців. Стаціонари в місті зупинили прийом хворих цивільних.

Про це розповів радник мера Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі. За його словами, у лікарні міста зараз надходить багато поранених російських військових.

"Поранених росіян настільки багато, що стаціонари в Маріуполі зупинили прийом хворих цивільних. Де-факто, людей накачують пігулками, знеболювальними та відправляють додому", - розповів радник міського голови.

Він зазначив, що таке лікування цивільних називають "у спокійній обстановці".

"Саме тому, через “високу кваліфікацію мед. персонала”, через ігнорування лікування цивільних рівень смертності в Маріуполі не меншає. Щотижня через подібну злочинну політику ми втрачаємо від 300 до 400 маріупольців", - додав Андрющенко.

Нагадаємо, сили спротиву у Маріуполі працювали не покладаючи рук упродовж усього літа, щоб забезпечити окупантам “пекельне Українське літо”. За словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, російські ЗМІ та пабліки підтвердили ліквідацію 21 росіянина. Зокрема і шляхом отруєння.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, окупований росією Маріуполь стає суцільною руїною, розповів радник мера міста Петро Андрющенко. За його словами, окупанти створюють у Маріуполі ілюзію життя, однак насправді ж місто мертве.

Головне