Щоб повернути робітників у офіси, Google пропонує їм жити в готелі на території кампусу

Щоб повернути робітників у офіси, Google пропонує їм жити в готелі на території кампусу

Google пропонує "Літню спеціальну пропозицію" для співробітників, які можуть зі знижкою залишитися на ніч у готелі на території кампусу. Про це повідомляє CNBC. Ця пропозиція є частиною загальних зусиль компанія з повернення співробітників назад в офіси.

Google заявила, що штатні працівники можуть забронювати номер у готелі на території кампусу в Маунтін-В’ю за 99 доларів за ніч. Спеціальна програма триватиме до 30 вересня .

Оскільки акція призначена не для санкціонованих ділових поїздок, компанія не відшкодовуватиме таке проживання, але вимагатиме від працівників використовувати свої особисті кредитні картки.

Готель, що належить Google, розташований у новому кампусі в Маунтін-В’ю, Каліфорнія, який компанія відкрила минулого року. Кампус площею 17 гектарів розташований поруч із дослідницьким центром Еймса NASA і вміщує 4000 співробітників, які працюють над рекламними продуктами Google.

При вартості в 99 долароів за ніч готель коштуватиме приблизно 3000 доларів на місяць, підкреслили співробітники у внутрішніх дискусіях.

"Я платитиму більше, а отримаю загалом набагато менше за свою квартиру", — написав один із співробітників у темі обговорення.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у березні у США під час навчань у Кентуккі зіштовхнулися два військові вертольоти Blackhawk 101-ї повітряно-десантної дивізії. В результаті аварії загинули дев’ять військових, цивільні не постраждали.

Головне