Ще одна країна почала частіше відмовляти у в'їзді росіянам

Ще одна країна почала частіше відмовляти у в'їзді росіянам

Ще одна країна почала частіше відмовляти у в'їзді росіянам - це острів Балі в Індонезії. З початку року в аеропорту не пропустили 15 громадян російської федерації.

Про це повідомило видання voi.id. Як зазначається, імміграційна служба відмовляє підозрілим російським туристам після перевірки їхніх документів та мобільних телефонів.

Дані про відмови за перші шість місяців року озвучили в імміграційному офісі аеропорту Нгурах-Рай. Загалом на Балі не пустили 566 іноземних туристів.

Водночас причинами відмов у в'їзді зазвичай була відсутність проїзних документів або індонезійської візи. Також у багатьох закінчувався строк дії паспорта. Держава вимагає, аби "запас" у паспорті був щонайменше шість місяців після завершення поїздки. Деякі туристи були у міжнародному розшуку.

Щодо росіян застосовувалися окремі перевірки. Більшість із них отримали відмови через підозри у нелегальній діяльності на території Балі.

"Із історії подорожей ми бачимо, що туристи літали між росією та Балі кілька разів на місяць. Це далеко, що має викликати підозри. Імміграційна служба проведе розслідування щодо іноземців, включаючи дані та дії, що зберігаються на мобільних телефонах", – пояснив імміграційний чиновник Шандро Боббі Реймон.

Внаслідок масових порушень лише у перші чотири місяці року з Балі депортували 27 росіян.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, США відмовилися видати візи російським журналістам, які повинні були висвітлювати роботу делегації рф у Генеральній асамблеї ООН. Коли очільник зовнішньополітичного відомства окупантів дізнався, що США відмовилися пустити російських журналістів, він заявив, що росія цього не забуде. Сталося це прямо перед вильотом до Нью-Йорка.

Головне