Семеро загиблих та 47 постраждалих: у ДСНС відзвітували про завершення робіт на місцях ударів рф

Семеро загиблих та 47 постраждалих: у ДСНС відзвітували про завершення робіт на місцях ударів рф

Рятувальники завершили усі роботи на місцях ударів російських окупантів, які було завдано під час масованої атаки вранці 26 серпня. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Зокрема співробітники ДСНС розібрали завали у Луцьку, де окупанти поцілили у житлову багатоповерхівку.

"Підрозділами ДСНС завершено роботи на всіх локаціях після вранішнього масованого ворожого удару. Завершено також розбір аварійних будівельних конструкцій пошкодженого п’ятиповерхового житлового будинку у Луцьку", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що за даними Держслужби з надзвичайних ситуацій, внаслідок ранкової атаки рф загинули сім осіб, зокрема, двоє людей померли у лікарні. Ще 47 осіб постраждали під час ракетно-дронового удару. Серед постраждалих шестеро дітей - четверо дітей 2014 та по одній дитині 2017 і 2024 років народження.

"Рятувальники ліквідували 22 пожежі. Врятовано 2 особи. Всього до ліквідації наслідків обстрілів було залучено близько 740 рятувальників та 176 од. техніки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", росія витратила від 1,2 до 1,3 мільярдів доларів на обстріл України 26 серпня, який став наймасштабнішим за всю війну.

Головне