СБУ затримала на хабарі одного з головних податківців Києва

СБУ затримала на хабарі одного з головних податківців Києва

Служба безпеки України викрила на корупції виконувача обов'язків заступника начальника Головного управління Державної податкової служби в Києві.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Відомо, що посадовець брав неправомірні вигоди від киянських підприємців. Документовано, як він отримував хабарі від директора київської компанії, що спеціалізується на оптовій торгівлі паливом.

За інформацією СБУ, в обмін на грошову винагороду чиновник обіцяв підприємцю надати ліцензії на продаж пального. Для здійснення контактів і передачі хабаря, чиновник залучив свого знайомого.

СБУ заарештувала чиновника та посередника під час передачі другої частини неправомірної вигоди.

Обом особам повідомлено про підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), за що їм загрожує до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, СБУ та НАБУ затримали мера Мукачева Андія Балогу та голову Мукачівської районної ради Михайла Ланя на прізвисько "Блюк". Посадовців викрили на зловживанні службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки комунальної власності площею понад 3 га"

Як інформував "Ми-Україна" раніше, СБУ затримала трьох диверсантів ФСБ, які підпалювали релейні шафи на залізниці.

Головне