СБУ підозрює керівника Західного управління Мін’юсту в закритті справ боржників за хабарі

СБУ підозрює керівника Західного управління Мін’юсту в закритті справ боржників за хабарі

СБУ викрила на корупції чиновників Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Відомство є головним органом державної правової політики в семи областях на заході України.

Фігуранти систематично отримували хабарі за незаконне закриття справ щодо боржників. Наразі всіх учасників схеми звільнили з посад.

Екс-очільник регіонального підрозділу Міністерства юстиції організував корупційну схему, втягнувши до неї декількох співробітників, які перебували в його підпорядкуванні. Викриття цієї протиправної діяльності відбулося в той час, коли зазначена особа все ще обіймала керівну посаду в установі.

Колишній керівник обласної філії Мін'юсту створив незаконну схему, залучивши до неї кількох своїх підлеглих. На момент розкриття цих протиправних дій посадовець все ще займав свій пост очільника відомства.

Нагадаємо, у період з 1 по 7 липня Україна опиниться серед європейських країн з найвищими температурними показниками. Спекотна погода в Україні буде подібною до кліматичних умов Середземномор'я, з максимальними температурами, що сягатимуть +37°C. Про це повідомляє Гідрометцентр. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, під керівництвом Стамбула стартувала спільна місія Румунії, Болгарії та Туреччини з розмінування Чорного моря. Про це повідомляє Bloomberg.

 

Головне