СБУ оголосила підозру російському генералу за репресії проти українців під час захоплення Лиману

СБУ оголосила підозру російському генералу за репресії проти українців під час захоплення Лиману

СБУ оголосила підозру російському генералу за репресії проти українців під час захоплення Лиману. Про це повідомляє пресслужба.

Після захоплення Лимана Донецької області він керував репресіями проти місцевих учасників руху опору, заявили в СБУ.

Окупанти викрадали українських патріотів та піддавали їх численним тортурам, йдеться у повідомленні. Правоохоронці задокументували факти, коли фігурант особисто брав участь у каральних акціях та катуванні цивільних громадян.

Підприємець зі своєю дружиною відповіли відмовою, російський генерал розпорядився зачинити жінку у підвалі власного будинку, а її чоловіка наказав схопити та забрати з собою.

Нагадаємо, Словаччина вирішила подовжити заборону на імпорт сільськогосподарської продукції з України. Поза зерновими культурами, заборону розширять на імпорт меду, цукру, солоду та сої.

Прем’єр-міністр Роберт Фіцо та уряд Словаччини прийняли рішення продовжити обмеження на імпорт сільськогосподарської продукції з України та ужесточити умови транзиту.

Як писали "Ми-Україна" раніше, станом на кінець жовтня, за оцінкою Всеукраїнської аграрної ради, втрати українських аграріїв зараз сягнули 3,5 млрд доларів. За даними спілки, фермери перебувають "на межі виживання".

Головне