Розстріляв співслужбовців: у Києві чоловіку повідомили про підозру

Розстріляв співслужбовців: у Києві чоловіку повідомили про підозру

У Києві під час конфлікту військовий розстріляв своїх товаришів. Про це інформує пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.  

Відомо, що військовослужбовець перебував у стані алкогольного спʼяніння.

“Уночі 2 жовтня військовослужбовець після добового чергування випивав алкоголь з двома побратимами у столичній військовій частині. Під час раптової сварки перший застрелив солдатів зі свого автомата Калашнікова, а потім спробував втекти, проте його зупинили правоохоронці”, - йдеться в повідомленні.

Співробітниками поліціїї вилучено в зловмисника автомат з набоями.

Зазначається, що київська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону повідомила затриманому про підозру у вчиненні умисного вбивства двох осіб. 

Наразі слідчі проводять досудове розслідування та встановлюють всі деталі. Чоловіку загрожує позбавлення волі до 15 років.

Нагадаємо, що поліцейському, який смертельно поранив чоловіка у Дніпрі у вівторок, 29 серпня, обрали запобіжний захід. Його відправили під цілодобовий домашній арешт.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, відома українська співачка Alyona Alyona днями дала концерт в Роттердамі, під час якого сталася стрілянина.

Головне