Розробляють авіатехніку: в Москві вночі горіло конструкторське бюро "Сухого"

Розробляють авіатехніку: в Москві вночі горіло конструкторське бюро

В російській Москві пізно ввечері, 13 червня, загорілася будівля колишнього дослідно-конструкторського бюро (ДКБ) "Сухого". 

Про це пишуть росЗМІ.

Про пожежу в Москві стало відомо близько 23:00 13 червня. Міністерство надзвичайних ситуацій рф повідомило, що горіла будівля, яка не використовувалась, і інформації про постраждалих немає.

За даними МНС, вогонь поширився на площу 800 квадратних метрів. На місці події працювали понад 70 рятувальників та 25 одиниць техніки. Внаслідок пожежі дах будівлі обвалився.

Також вночі дрони атакували декілька регіонів росії. Потужний вибух пролунав в Шебекіно у Бєлгородській області рф

У соцмережах припустили, що вибух міг бути спричинений російською авіабомбою, що впала на прикордонні. Водночас Губернатор Бєлгородської області заявив, що причини події встановлюються. Постраждали 10 будинків та автомобіль, однак серед людей постраждалих немає.

Крім того, дрони атакували об'єкти у Воронезькій та Ростовській областях рф. За даними місцевих ЗМІ, у Ростовській області безпілотники масово атакували район військового аеродрому Морозовська. Губернатор області повідомив, що російські сили ППО успішно відбили масову атаку дронів у кількох населених пунктах регіону. Внаслідок атаки у Морозовському районі порушено електропостачання, постраждалих немає.

Як інформував "Ми-Україна"раніше, в Україні випустять комікс про Третю штурмову бригаду.

Головне