Розгляд законопроєкту про мобілізацію може затягнутись на тижні, деякі депутати подали по 300 правок

Розгляд законопроєкту про мобілізацію може затягнутись на тижні, деякі депутати подали по 300 правок

Розгляд законопроєкту про мобілізацію може затягнутись на тижні, деякі депутати подали по 100-300 правок. Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Єгор Чернєв.

"Окремі дуже активні парламентарії подали по 100-300 правок, але багато з них мають технічний характер. Якщо в когось було завдання затягнути процес розгляду законопроєкту, то це точно не вдасться. Ми розглядатимемо все поблоково і сподіваюся, що опрацюємо цей документ найближчим часом", — повідомив нардеп від "Слуги народу".

Він додав, що на друге читання документ може бути винесений уже в березні, "проте тут постає головне питання – як законопроєкт проходитиме сесійну залу, адже кожен народний депутат має право поставити свою правку на голосування. Якщо таке відбудеться, то розгляд може затягнутися на тижні", - зазначив політик.

Законопроєкт про мобілізацію містить понад 4 тисячі правок.

"Усі подані пропозиції згрупували по шістнадцяти блоках і зараз приймаються рішення за основу, а далі проведе роботу секретаріат, оскільки є багато правок, що повторюються", — сказав Чернєв.

Нагадаємо, Україна завершила перехід на європейські правила торгівлі електроенергією. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, після захоплення Авдіївки російські війська продовжили свій наступ, зараз ситуація стабілізована, а ворога заблоковано. Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитра Лиховій.

"Там росіяни намагалися просуватись за підтримки артилерії, мінометів, FPV-дронів та авіації. Не все так просто, як може комусь здатися, відбувається на цьому напрямку для противника", - зазначив Дмитро Лиховій.

 

Головне