Розбір завалів триває: Зеленський розповів деталі щодо смертельного удару по Харкову

Розбір завалів триває: Зеленський розповів деталі щодо смертельного удару по Харкову

Президент України Володимир Зеленський розповів, що у Харкові продовжується розбір завалів на місці влучання російських бомб по гіпермаркету. Будівля згоріла дотла.

Про це він написав у Telegram.

Наразі відомо про загибель 14 людей, але загальне число загиблих може збільшитися, оскільки проводяться додаткові експертизи та робота для з'ясування інформації про загиблих.

Президент висловив свої співчуття рідним і близьким загиблих та підкреслив, що кожному пораненому надається необхідна допомога. Зеленський також подякував всім службам, які долучилися до ліквідації наслідків трагедії, зазначивши, що залучено сотні людей, включаючи ДСНС, поліцію, психологів та необхідну техніку. Місцева та обласна влада також надає необхідну підтримку.

Зеленський відзначив, що багато лідерів і представників міжнародних організацій висловили співчуття Україні та Харкову, засудивши російський терор. Він закликав до справедливих наслідків і забезпечення адекватного захисту від подібних терористичних актів у майбутньому.

Деталі про удар по Епіцентру.

 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Швеція дозволила використовувати своє озброєння проти об'єктів на території російської федерації.

Головне