Росіяни знову перекрили Кримський міст

Росіяни знову перекрили Кримський міст

Вранці у четвер, 14 вересня, російські окупанти знову повідомили, що перекрили Кримський міст. Рух транспорту там призупинений.

Про це повідомило російське видання РИА-Новости.

При цьому про терміни і причини перекриття моста росіяни знову не повідомляють.

Вночі 13 вересня загарбники також перекривали рух транспорту Кримським мостом. У ніч проти 13 вересня окупаційна "влада" Севастополя повідомила про займання на судноремонтному заводі в районі Кілен-балки.

Нагадаємо, українські військові вдарили десятьма ракетами по судноремонтному заводу в окупованому Севастополі, пошкодивши два кораблі. Окупаційна влада заявила про 24 поранених. Сили протиповітряної оборони ворога нібито збили сім ракет.

Окрім того, в Міноборони рф стверджують, що ЗСУ завдали удару трьома безекіпажними катерами по загону кораблів Чорноморського флоту рф на переході морем. Мовляв, патрульний корабель “Василий Быков” знищив усі морські дрони.

Пізніше у Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили враження великого десантного корабля і підводного човна росії у середу, 13 вересня.

“Є пошкодження судноремонтного заводу ім. С. Орджонікідзе в місті Севастополі, зокрема обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити ураження великого десантного корабля і підводного човна”, – розповіли в розвідці.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, внаслідок удару по Севастополю минулої ночі на території морського заводу було пошкоджено великий десантний корабель та підводний човен. У мережі з’явилися супутникові знімки.

Головне