Росіяни завозять на тимчасово окуповані території своїх "спостерігачів" на "вибори", - ЦНС

Росіяни завозять на тимчасово окуповані території своїх

Росіяни завозять на тимчасово окуповані території України "спостерігачів", щоб контролювати свої так звані вибори. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

В ЦНС наголосили, що російські "вибори" це суцільний фарс та пропагандистська імітація із завчасно відомим результатом та навіть явкою.

"Одну з головних ролей в цій виставі грають спостерігачі, яких росіяни вимушено звезли на ТОТ з рф, адже місцеві відмовляються брати участь у цьому шоу. Так, за законодавством рф існують так звані "громадські спостерігачі". Право так називатись має лише член "громадської палати" - дорадчого органу, який контролює владімір путін, адже він та призначені ним "губернатори" затверджують керівний склад палати у рф.

Саме такі "громадські спостерігачі" з рф і спостерігають за "виборами" на ТОТ. Адже місцеві палати окупанти щойно створили та не знайшли туди достатньої кількості охочих", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим у Центрі нацспротиву закликали мешканців ТОТ ігнорувати так звані вибори рф.

Нагадаємо, російські окупанти у четвер, 31 серпня, почали проводити на захоплених українських територіях “вибори” до псевдомісцевих рад та “законодавчих органів”. 

Як повідомляли "Ми-Україна", СБУ повідомила про підозру голові російської Центральної виборчої комісії (ЦВК), яка готує фейкові вибори на тимчасово окупованих територіях України.

Головне