Росіяни завдали масованого удару по Авдіївці

Росіяни завдали масованого удару по Авдіївці

Російські окупанти ввечері, 4 серпня, завдали масованого удару по Авдіївці Донецької області. Внаслідок ударів є постраждалий.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

За його словами, внаслідок масованого артобстрілу Авдіївки було поранено одну людину.

"На Донецькому напрямку ввечері Авдіївка зазнала масованого артобстрілу, поранено одну людину", – пише Кириленко.

Крім цього, вчора у Курахівській громаді були обстріляні Курахове, Курахівка і Дальнє. Протягом доби відбувалися обстріли також Красногорівки і Костянтинівки Мар'їнської громади.

На Горлівському напрямку авіабомбою пошкоджено 5 будинків у Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджено один будинок. На Лисичанському напрямку один будинок пошкоджено у Сіверську, ще один у Званівці. Зафіксовано 19 обстрілів Лиманської громади.

Нагадаємо, у ніч проти 5 серпня російсько-окупаційні війська двічі обстріляли Херсон із артилерії. Унаслідок атаки постраждали люди.

Росіяни вночі атакували Корабельний і Суворовський райони міста Херсон. Унаслідок артилерійських обстрілів дві людини зазнали поранень.

За минулу добу Херсонську міську територіальну громаду росіяни обстріляли сім разів. Ворог використав для цього 63 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні та Садовому.

Як писав "Ми-Україна" раніше, примусову евакуацію дітей проведуть ще з дев’яти населених пунктів Донецької області, які розташовані поблизу районів ведення бойових дій. 

Головне