Росіяни вже втретє били по будівлі СБУ у Дніпрі, - Філатов

Росіяни вже втретє били по будівлі СБУ у Дніпрі, - Філатов

Російські окупанти вже втретє били своїми ракетами по будівлі СБУ у Дніпрі. Про це повідомив мер міста Борис Філатов.

"Це справді диво. Високоточні п…..си втретє вистрілили "Іскандерами" в порожню будівлю СБУ, а заразом у житловий будинок поруч. У якому, на щастя, не було мешканців, бо то була "друга черга" під продаж", - зазначив Філатов.

Він наголосив, що російські ракети досить сильно пошкодили будівлі.

"Розвалили все навколо повністю. Загиблих немає, спаси Господи.

Займаємося розбиранням завалів, прибиранням території, підрахунком збитків. Працюватимемо всю ніч", - повідомив мер Дніпра.

Разом з тим він наголосив, що на місці влучань повинні бути лише керівники необхідних відомства, а от сторонні особи під час повітряної тривоги повинні перебувати у безпечному місці.

"І останнє. Ми, керівники, повинні бути на місці прильоту у перші хвилини. Що роблять там сотні роззяв, коли ще звучить повітряна тривога, мені невідомо…" - висловився Філатов.

Нагадаємо, у пʼятницю ввечері, 28 липня, росіяни вдарили по Дніпру. Удар було здійснено по будівлі СБУ. Також постраждав житловий будинок, повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Дніпро. Вечір пʼятниці. Влучання в багатоповерхівку та будівлю СБУ. Знову російський ракетний терор.Усі необхідні служби на місці. Швидко реагуємо й допомагаємо людям. Тримаємо ситуацію на контролі”, - повідомив президент.

Як повідомляли "Ми-Україна", очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що росіяни вдарили ввечері 28 липня по Дніпру двома ракетами.

Головне