Росіяни у Нікольському районі Маріуполя терміново почали будувати нову лінію оборони, - Андрющенко

Росіяни у Нікольському районі Маріуполя терміново почали будувати нову лінію оборони, - Андрющенко

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що росіяни у Нікольському районі Маріуполя терміново почали будувати нову лінію оборони.

Про це радник мера повідомив у своєму Telegram-каналі.

"По дорозі від Нікольського до Кінських Роздорів активна авіація ворога. Значна кількість вантажівок з живою силою та їх мотлохом повертається в Нікольську частину Маріупольського району. Розповідають місцевим про наказ "отступить за пирамидки", - розповів Андрющенко.

За його словами, загарбники також почали активне окопування в районі лісів у Федорівському та Нікольському районах.

"Схоже на термінову розбудову чергової лінії оборони по Нікольському напряму (лінія Нікольське - Мангуш)", - додав радник міського голови Маріуполя.

Нагадаємо, рух спротиву в окупованому Маріуполі є організованим і достатньо сталим. Це явище є не надто масовим, проте його діяльність допомагає місцевому населенню і далі залишатися проукраїнськи налаштованим, розповів радник міського голови Петро Андрющенко.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти посилили репресії в захопленому Маріуполі. В місті зникають люди після того, як росгвардія посилила перевірку цивільних жителів, розповів радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

“Нова хвиля жорстоких зачисток та перевірок. Цього разу – околиці та сектор приватної забудови в пріоритеті. Огляд, обшук, роздягання. Знову зникли люди просто так”, – зазначив Андрющенко.

При цьому він пояснив, що перевірки у Маріуполі посилилися після ротації росгвардії. Крім того, окупанти знищили в місті інсталяцію “ЯЛюблюМаріуполь!”.

Головне