Росіяни тримають вздовж кордону з Україною 46 пускових установок "Іскандер", - ГУР

Росіяни тримають вздовж кордону з Україною 46 пускових установок

Російські окупанти тримають вздовж українського кордону 46 пускових установок "Іскандер". Про це заявив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

"Рф уздовж кордону з Україною на сьогодні розгорнула 46 пускових установок ракетного комплексу "Іскандер". Саме цим комплексом вчора завдавалися ударів. І балістичними ракетами, і крилатими ракетами також з комплексу "Іскандер". Таким чином, йде методичне знищення насамперед цивільних об'єктів нашої держави", - зазначив Скібіцький.

Разом з тим він додав, що окупанти намагаються активно використовувати авіацію, однак бояться української ППО, яка вже неодноразово підтвердила свою ефективність.

"Підтвердила тим, що відсоток крилатих ракет, інших боєприпасів, які прямують на цивільні, військові об'єкти, знищуються нашою системою протиповітряної оборони", - наголосив представник ГУР МО.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Кривому Розі вранці 8 вересня прогримів вибух. Окупати вгатили по одній з адмінбудівель поліції. Внаслідок удару загинув поліцейський, понад 70 людей отримали поранення. Згодом речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що російські окупанти здійснили удар по Кривому Рогу ракетою “Іскандер К”.

Головне