Окупанти планують залучити 105 000 "правоохоронців" для боротьби  з "екстремізмом" на ТОТ, - ЦНС

Окупанти планують залучити 105 000

Російська влада планує залучити 105 000 правоохоронців для боротьби з "екстремізмом" на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Підрозділи цих "правоохоронців" хочуть сформувати з колишніх міліцейських та колаборантів. 

“По факту “екстремісти” на ТОТ − це українці, тому завдання поліцаїв буде репресувати місцеве населення”, − йдеться у повідомленні.

Також окупанти планують залучити релігійні та молодіжні рухи для “боротьби з екстремістською ідеологією”. 

Фактично підконтрольні Кремлю діячі будуть займатись ідеологічною обробкою місцевих та виявляти тих, хто не піддається такій обробці, додали у ЦНС.

Нагадаємо, російські загарбники продовжують примусову паспортизацію на окупованих територіях. Аби змусити українців брати російський паспорт, людям погрожують фізичною розправою та катують тих, хто не бажає виконувати накази окупантів.

За відмову від російського паспорта людям на окупованій території погрожують "ямою". Росіяни неодноразово проводили показові покарання, чоловікам одягали мішок та кидали в окопи.

"Також для тиску на людей росіяни використовують катівню в Генічеську, де знущаються з місцевого населення. Там піддаються жорстоким тортурам громадяни з проукраїнськими поглядами, а також ті, хто не бажає виконувати вимоги місцевої окупаційної так званої влади. Таким чином терористи змушують населення отримати паспорт, аби уникнути розправи. Попри це, мешканці продовжують чинити спротив та відмовляються від російського папірця", – наголосили в Центрі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Генштабі попередили про високу ймовірність російських ракетних ударів.

Головне