Росіяни обстріляли Херсон з мінометів: знову поранено волонтерів

Росіяни обстріляли Херсон з мінометів: знову поранено волонтерів

Російська армія здійснила черговий обстріл Херсона напередодні, 14 червня. Для атаки по обласному центру ворог застосував міномети, є поранені.

Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповів голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

"Вчора о 18:50 знову був мінний обстріл нашого міста під час якого постраждали, на жаль, два волонтери. Один із них іноземець", - розповів він.

Самойленко додав, що і ніч в області була неспокійною. Сигнал повітряної тривоги на Херсонщині вмикався більш як три рази. В обласному центрі лунали вибухи. Про наслідки стане відомо дещо пізніше, додав він.

Наразі в частині області, яка перебуває під контролем України, тривають роботи з очищення територій, з яких відійшла вода.

Нагадаємо, 15 червня уночі Україна пережила чергову ракетно-дронову атаку. Проти мирних українських міст ворог застосував крилаті ракети Х-101/Х-555 та ударні БпЛА Shahed-136/131. Ракети росіяни запускали з Каспію, дрони – з північного та південного напрямків. Силами ППО цієї ночі було ліквідовано 22 повітряні цілі: одну ракету, 20 “шахедів” та один розвідувальний дрон.

Є "прильоти" в Кривому Розі. Ракети у місті влучили у два місцевих підприємства, одну людину поранено.  Окупанти вночі також атакували Одещину.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна влада вивозить через порти тимчасово окупованих Бердянська та Маріуполя награбоване майно. Мова йде про зерно і метал.

Головне