Росіяни обстріляли будинок у Херсоні: поранені цивільні та волонтери

Росіяни обстріляли будинок у Херсоні: поранені цивільні та волонтери

Російські окупанти обстріляли місто Херсон вдень 22 червня. Ворог влучив у будинок, внаслідок чого поранення отримали двоє цивільних та двоє волонтерів.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адмінстрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні в обід армія рф обстріляла житловий будинок. Через ворожий удар у власному подвірʼї поранення отримали двоє людей", - розповів Прокудін.

Крім того, за словами очільника ОВА, під ворожий вогонь потрапили і студенти-волонтери з Рівного, які допомагали херсонцям. Це два молоді хлопці. Одному з них 25 років, а іншому - 23. Вони мають середній рівень поранень, медики надають їм допомогу.

Також поранені двоє цивільних. Це 86-річна жінка та 25-річний хлопець. Обидва знаходяться у тяжкому стані. Лікарі борються за їх життя.

Нагадаємо, російське окупаційне військо від самого ранку вівторка, 20 червня, обстрілює Херсон. Ворожі снаряди вже встигли поцілити у низку навчальних закладів міста, карету швидкої допомоги та вбити людину.

“З самого ранку ворог активно обстрілює Херсон, вже відомо про влучання в дитячий садок, лікарню, школу, де був гуманітарний штаб. Там, на щастя, без постраждалих. Також попала під обстріл “швидка допомога”, яка якраз рухалась на допомогу людям. Працівники не постраждали, але є жертви. У районі залізничної колії загинув чоловік 27 років”, – розповів речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, усіх причетних до побиття волонтера у Херсоні, яке сталось 16 червня, затримали, їм висунуто обвинувачення. Речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков розповів, що ситуацію під особистим контролем тримає керівництво обласної військової адміністрації.

Головне