Росіяни хочуть вивезти з окупованих територій ще 10 тис дітей

Росіяни хочуть вивезти з окупованих територій ще 10 тис дітей

Російські загарбники хочуть вивезти з окупованих територій Запорізької області ще 10 тис. українських дітей.

Про це повідомила пресслужба Центру національного спротиву. Як зазначається, росіяни поставили план перед гауляйтерами щодо вивезення більше десятка тисяч місцевих дітей на так званий “відпочинок”.

"Дітей вивозять у табори у Дагестані, Чувашії, Краснодарському краї й інші. Проєкт курує партія міжнародного злочинця Володимира Путіна “Єдина Росія”. У таборах дітей піддають ідеологічній обробці через пропагандистські концерти й “освітні заходи”, - йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву також розповіли, що нерідко діти стають жертвами злочинів. Наприклад, у дитячому таборі в Анапі чотири дитини з тимчасово окупованих територій Донеччини стали жертвами педофіла. Він скористався їх безправним статусом на віддаленій землі.

Крім того, як пише ЦНС, це і є політика геноциду українців, коли росіяни свідомо знищують ціле покоління в промисловому масштабі на рівні державної програми. До цієї програми залучена не лише верхівка Кремля чи купка колаборантів на місцях, а педагоги, лікарі, артисти й інші працівники таборів.

Нагадаємо, Україні вдалося повернути з росії ще 10 дітей, яких незаконно вивезли окупанти з захоплених територій.

“Ми щасливі, що попри всі складнощі й перешкоди нашій команді вдалося зробити це можливим”, – зазначив голова організації Save Ukraine Микола Кулеба.

Також він додав, що Save Ukraine вже провела дев’ять рятувальних місій та повернула більше сотні викрадених росіянами дітей.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росіяни вивезли з України понад 700 тис. дітей з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Головне