Росіяни атакували дронами Кривий Ріг: Вілкул розповів про наслідки

Росіяни атакували дронами Кривий Ріг: Вілкул розповів про наслідки

У Кривому Розі на Дніпопетровщині 25 вересня вночі лунали вибухи. Вже вранці стало відомо, що у небі над містом був збитий російський ударний безпілотник типу Shahed.

Начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул розповів, що в результаті падіння уламків ворожого дрона на одному з місцевих промислових підприємств зайнялася пожежа. Станом на 7:37 ранку її було ліквідовано.

Обійшлося без постраждалих та загиблих.

"У Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно", - зазначив Вілкул.

Окрім Кривого Рогу гучно вночі було і у Нікопольському районі. В ОВА повідомили, що армія рф вкривала мирні населені пункти з важкої артилерії. Під вогнем противника перебували Покровська та Мирівська громади. Зафіксовані випадки займання сухої трави, постраждала будівля однієї з місцевих аграрних фірм. Також пошкоджено лінію електропередач.

Нагадаємо, в ході чергового масованого удару по Україні українські захисники ліквідували в небі над країною 30 повітряних загроз з 33 запущених. Йдеться про 19 збитих ворожих ударних безпілотників “Shahed-136/131” та 11 одиниць ракет “Калібр”. За даними Повітряних сил ЗС України, не вдалося збити один з російських “Калібрів” та ще дві надзвукові універсальні протикорабельні “Онікси”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, атака на Кривий Ріг, яку російське окупаційне військо здійснило у суботу, 8 вересня, привела до травмувань понад 80 осіб. Того дня окупаційне військо вдарило по одній з адмінбудівель поліції. Внаслідок російського удару загинув поліцейський. За даними Нацполіції, в цілому в результаті атаки було поранено дев’ятьох співробітників правоохоронних органів, трьох з них рятувальники дістали з-під завалів.

Головне