Російські загарбники скинули авіабомби на Торецьк: поранено шестеро людей

Російські загарбники скинули авіабомби на Торецьк: поранено шестеро людей

Російські окупаційні війська обстріляли Торецьк Донецької області, ймовірно, ворог використав міномети та три авіабомби. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Відомо, що через вибух тілесні ушкодження отримав 47-річний чоловік, який пересувався вулицею на велосипеді.

Зазначається, що через годину ворог знову потрапив під ворожий обстріл. Уламки поранили ще одного чоловіка 59 років, котрий перебував на вулиці біля автомобіля. 

“Згодом осколкові поранення отримали четверо жінок віком від 53 до 73 років. Двоє отримали тілесні ушкодження вдома, ще дві - у середмісті. Одну з постраждалих з травмою голови доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги", - додали у прокуратурі.

Крім того, було пошкоджено житлові будинки, автомобілі, адміністративні будівлі, торговельні об’єкти і котельню.

Прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що російські окупаційні війська у середу, 9 серпня, обстріляли село Миколаївку в Донецькій області. Внаслідок атаки троє людей були поранені.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у Запоріжжі зросла кількість жертв російського обстрілу, який було здійснено ввечері 9 серпня.

Головне