Росіяни знову вдарили по Херсонщині: є постраждалі серед мирного населення

Росіяни знову вдарили по Херсонщині: є постраждалі серед мирного населення

Російське окупаційне військо вдарило по Береговому Білозерської громади на Херсонщині. Про це повідомили у обласній військовій адміністрації.

Згідно з оприлюдненими даними, внаслідок ворожого обстрілу постраждав чоловік. У нього діагностували уламкове поранення руки та спини.

"Росіяни обстріляли Берегове Білозерської громади. Внаслідок прямого влучання у житловий будинок постраждав 57-річний місцевий житель. У потерпілого - уламкове поранення руки й спини", - йдеться в повідомленні.

Водночас голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що за минулу добу окупанти здійснили 67 обстрілів Херсонщини. Окупанти випустили по території області 413 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків та БпЛА. По самому Херсону росіяни випустили 11 снарядів.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; об'єкти критичної інфраструктури. Через російську агресію 3 людини дістали поранення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", армія рф атакувала Нікополь на Дніпропетровщині двома дронами-камікадзе, а дві громади району обстріляла з важкої артилерії.

Головне