Росіяни знову вдарили по Бериславу: загинула жінка

Росіяни знову вдарили по Бериславу: загинула жінка

Російське окупаційне військо здійснило черговий обстріл міста Берислав у Херсонській області. У результаті ворожого удару загинула жінка. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у себе в Telegram.

"Армія рф вдарила по Бериславу. Загинула жінка.

Близько 16:30 ворог здійснив артобстріл міста. Поцілив у житлові будинки. У цей час на балконі своєї квартири знаходилася 42-річна жінка. Від отриманих травм вона померла на місці", - зазначив голова Херсонської ОВА.

Також він додав, що поблизу села Нововознесенське чоловік наступив на "розтяжку". Він отримав поранення та перебуває у лікарні.

"А в лісосмузі поблизу Нововознесенського 69-річний чоловік наступив на "розтяжку". Зараз він у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом 13 жовтня армія окупантів 117 разів обстріляла Херсонщину. В результаті атак окупантів загинула одна людина, ще п'ятеро осіб отримали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупанти вранці 14 жовтня вдарили по Бериславу на Херсонщині. Росіяни влучили у приватний будинок, внаслідок чого під завалами опинилася 60-річна жінка, вона не вижила.

Головне