Росіяни знову пішли у наступ на Запорізькому напрямку, але без успіху, — Сухопутні війська

Росіяни знову пішли у наступ на Запорізькому напрямку, але без успіху, — Сухопутні війська

Російські війська пішли у наступ на Запорізькому напрямку. Сили оборони розгромили ворога та змусили окупантів відступити. Про це повідомило Оперативне командування "Захід".

"Наступ ворога зірваний. Особовий склад тікає. Техніка знищена. Вночі росіяни намагались повторити наступ та провести штурм наших позицій. Всі дії ворога - невдалі", — повідомили у Сухопутних військах.

За даними військових, того дня їм вдалося знищити 18 одиниць техніки, з них три танки, близько 70 військових російської армії загинуло, ще 80 – поранено.

Нагадаємо, російське окупаційне військо останніми днями істотно посилило атаки на Запорізьку область. У понад тричі зросла і кількість обстрілів, розповів очільник місцевої ОВА Іван Федоров.

"Якщо раніше ми фіксували в день від 100 до 130 обстрілів території Запорізької області, то останні дні не менше 400. За минулу добу було 408 обстрілів, переважно з артилерії. Так, дійсно, особлива інтенсивність ворога є в районі Роботиного та Вербового. Ворог намагається посилено атакувати позиції ЗСУ", - зазначив він в ефірі марафону "Єдині новини".

Як писали "Ми-Україна" раніше, радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко повідомив про ймовірне падіння ще одного російського літака в районі селища Рибацьке, що у Маріупольській міській громаді Донецької області. 

"Повідомляють про падіння палаючого літака в районі с. Рибацьке. Окрім того, місто продовжує чути вибухи", - написав він вранці. 

 

Головне