Росіяни знову обстріляли Херсон - загинув підліток

Росіяни знову обстріляли Херсон - загинув підліток

Російські окупаційні війська у неділю, 31 грудня, вже другий раз обстріляли Херсон. Внаслідок атаки загинув підліток, ще одна дитина отримала поранення.

Про це повідомив керівник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі.

"Через російський удар загинув підліток, ще одна дитина - поранена. Ворог ударив по Херсону. У цей час поблизу магазину були діти. 14-річний хлопчик загинув на місці", - йдеться  в дописі.

Крім того, 9-річний хлопчик наразі перебуває у вкрай важкому стані. У нього діагностували черепно-мозкову травму. Лікарі борються за його життя. 

Повітряну тривогу на Херсонщині оголошували о 13:10, а відбій небезпеки - о 14:44. Місцеві мешканці повідомляли про звуки вибухів.

Нагадаємо, обстріл Херсона зранку 31 грудня призвів до знеструмлення та зупинки водопостачання в оселях мешканців мікрорайону Корабел. Відомо про щонайменше сімох поранених. Російські окупанти вели вогонь з території окупованого лівого берега області. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Кіровоградській області вдень у неділю, 31 грудня, пролунала серія вибухів. Регіон перебував під ворожим обстрілом, внаслідок чого працювала протиповітряна оборона. У Кропивницькому районі - пошкодження лінії електропередач та господарчої будівлі. Попередньо - без постраждалих. Водночас у Повітряних силах після оголошення повітряної тривоги попередили про ракетну небезпеку через літ винищувачів МіГ-31К з аеродрому Моздок. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.