Росіяни знизили інтенсивність штурмів під Куп'янськом

Росіяни знизили інтенсивність штурмів під Куп'янськом

Російське окупаційне військ зменшило активність своїх штурмів на Куп'янському напрямку, особливо в районі населеного пункту Синьківка в Харківській області.

Про це заявив представник Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

На Куп'янському напрямку ворог зменшив активність близько Синьківки. За його словами, зараз противник перейшов до утримання позицій, оскільки зрозумів, що його атаки на цьому напрямку не дають результату.

Щодо Лиманського напрямку, російські окупанти проводять перегрупування та готують штурмові групи. Також вони перекидають війська до Тернів та Ямполівки в Донецькій області, де продовжують намагатися прорвати оборону українських сил.

За останню добу Сили оборони на цьому напрямку відбили 12 атак ворожих загарбників, внаслідок чого було ліквідовано та поранено 373 окупантів, а також знищено 76 одиниць техніки ворога.

Варто нагадати, що протягом останньої доби відбулося 71 зіткнення. Українські військові відбили атаки противника на Авдіївському, Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Новопавлівському, Оріхівському та Херсонському напрямках.

Противник здійснив 1 ракетний та 50 авіаційних ударів, а також 112 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Одесі поруч з тілом жінки знайшли тіло ще одного немовляти. Жінка намагалася закрити собою свою 8-місячну дитину.

Головне