Росіяни завезли на ТОТ чергову партію найманців з Куби та Непалу, - ЦНС

Росіяни завезли на ТОТ чергову партію найманців з Куби та Непалу, - ЦНС

Росіяни продовжують звозити на захоплені українські землі найманців з бідних країн світу. У Центрі Нацспротиву повідомили про фіксацію перекидання на ТОТ чергових завербованих Кремлем іноземців. 

В останні партіях помічені громадяни Куби та Непалу. По прибуттю на ТОТ найманців відправляють на полігони на навчання. Підготовкою кубинців та непальців опікуються інструктори, які раніше несли службу у ПВК "Вагнер".

"росія активно вербує людожерів з бідних країн світу, де має розгалужені агентурні мережі, адже імперії завжди ведуть свої колоніальні війни руками чужих народів", - зазначає ЦНС. 

Іноземні найманці за свою роботу отримують більше грошей, ніж росіяни "адже їх життя коштує дорожче".

Нагадаємо, як розповів днями начальник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш, зараз росіяни збирають військо, з кого тільки можуть. Одним зі шляхів є відлов нелегалів та скерування їх на навчання, а потім на фронт. За його словами, у рф їх збирають під час різних облав, зокрема на будівництвах, потім швидко кидають їх на навчання, а за півтора-два місяці - в бій.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ГУР МО пояснювали, що для росії вигідніше і дешевше шукати найманців за кордоном, ніж продовжувати мобілізацію всередині рф. Вже є інформація і про сомалійців, і про громадян Сьєрра-Леоне, та Непалу. До війська їх заманюють грошима та обіцянками про те, що в бойових діях вони участь не братимуть. 

Головне