Росіяни зараз обстрілюють Херсон: яка ситуація у місті

Росіяни зараз обстрілюють Херсон: яка ситуація у місті

Росіяни зараз обстрілюють Херсон. Про ситуацію у місті  повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у ефірі на каналі "Ми-Україна".

За словами голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, атаки тривають у цей момент.

"Від обстрілів постраждали двоє людей. У центральному районі "прилетіло" по оселі херсонця. Постраждав 29-річний чоловік. Його зараз доставили у лікарню з пораненням черевної порожнини. У Корабельному районі під обстріл потрапив 54-річний чоловік, який знаходився на вулиці. У нього вибухова травма, поранення грудної клітини та гомілки", — повідомив голова ОВА.

Вчора по Херсонщині випустили 600 снарядів, тому під завали є люди.

Нагадаємо, військовослужбовці рф у вівторок, 12 грудня, накрили артилерійським вогнем місто Куп'янськ. Внаслідок ранкової атаки є загиблий та поранений, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Загиблим виявився 73-річний місцевий житель. Осколкові поранення отримав чоловік 79 років, його нині ушпиталено.  

В результаті обстрілу постраждали також і житлові будинки. На місці влучань наразі перебувають правоохоронні органи, вони займаються документацією чергового злочину агресора. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, противник у ніч з 11 на 12 грудня вкотре атакував Україну "шахедами", частину з них було скеровано на Одещину. В результаті нічного повітряного нападу на території області зафіксовані ушкодження цивільної інфраструктури. 

 

 

Головне